קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

אוסובוקו

אוסובוקו
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עגבניות sugocasa, עצם שוק עגל, יין, חמאה. דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
משרים את פורצ ' יני לפחות 15 דקות במים רותחים 200ml/7fl עוז. אל תסיר את הממברנה שמחזיקה את העגל יחד,אבל תחתוך כל שומן או גושים. אבק שני הצדדים של הבשר עם קמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מחממים את החמאה והשמן במחבת flameproof גדולה מאוד או תבשיל על חום בינוני גבוה. כאשר רוחש מפסיק, לשים את העגל ומטגנים את הפרוסות במשך 2-3 דקות בכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר את הבשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
החלף את המחבת על חום נמוך עד בינוני וקצה בגזר וסלרי. מטגנים בעדינות במשך 5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט, ואז מעלים את החום ויוצקים ביין. בועה היין בזעם במשך 2 דקות, ואז להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
דגים פורצ ' יני ריכך מתוך הנוזל השרייה, לסחוט את הלחות עודפת ושומר אותו. קוצצים את פורצ ' יני בערך ולהוסיף למחבת סאוט, יחד עם הנוזל השריית.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את sugocasa או passata ואת המניה, ואז מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
פאסאטהפאסאטה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
7
שים את העגל בחזרה למחבת בשכבה אחת, לכסות ולהביא לרתיחה. מיד להפחית את החום ומבשלים בעדינות רבה במשך 2 שעות, הפיכת פרוסות העגל באמצע הדרך, עד הבשר רך מאוד. הנוזל צריך להפחית לרוטב סמיך, אבל אם זה עדיין דק לאחר 1 -1 שעות, חצי להסיר את המכסה כדי לאפשר אידוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים עם תבואה "ריזוטו" (ראה קישור, נכון).
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף