אוסובוקו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 404 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, עלה דפנה, רוזמרין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את רוזמרין, טימין, עלה דפנה וציפורן לתוך גזה מאובטח עם חוט. זה יהיה זר הפרחים שלך, גארני.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
חוט קצבים
3
עבור שוק העגל, לטפוח יבש עם מגבות נייר כדי להסיר כל לחות עודפת. שוקי עגל יהיה חום טוב יותר כאשר הם יבשים. אבטחו את הבשר עד העצם עם חוט המטבח. מתבלים כל שוק במלח ופלפל טחון טרי. לדלות את השוקיים בקמח, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
שוק עגל
לוראן מטבח מקצועי®
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
בסיר תנור הולנדי גדול, מחממים שמן צמחי עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים צלעות עגל קשורות למחבת החמה וחומים מכל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הסר את השוקיים השחומים ואת המילואים.
7
באותו סיר, מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי. העונה עם מלח בשלב זה כדי לעזור לצייר את הלחות מן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
לטגן עד רך שקוף, על 8 דקות.
9
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. להחזיר את השוקיים השחומים למחבת ולהוסיף את היין הלבן ולהפחית את הנוזל בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את זר garni ו 2 כוסות של ציר העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת ומבשלים במשך כ 1 1/2 שעות או עד הבשר נופל את העצם. בדוק כל 15 דקות, הפיכת שנקים והוספת ציר עוף יותר לפי הצורך. רמת נוזל בישול תמיד צריך להיות על 3/4 הדרך במעלה השוק.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
1 ט אבקת פלפל לבן
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
בזהירות להסיר את השוקיים המבושלים מן הסיר ואת המקום מגש המשרתים דקורטיביים.