אופה בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בטטה לאפות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, אופה בטטה מתוק ומתובל, ו אופה בטטה.
הוראות
בסיר גדול, לכסות בטטות עם מים קרים. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה ומרתיחים עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז בקלות פירסינג עם סכין, על 30 דקות. באמצעות מלקחיים, להסיר תפוחי אדמה מן המים ולהניח בצד להתקרר. כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקלף ולרסק אותם בקערה גדולה.
חותכים 1 מקל חמאה לחתיכות שוות ומניחים בקערה עם מחית תפוחי אדמה חמה.
מוסיפים סוכר, מלח ותמצית וניל ומערבבים יחד היטב.
לטאטא ביצים ומערבבים עד התערובת משולבת היטב וחלק. מערבבים בחלב, 1 כף. בכל פעם, רק עד התערובת לחה ולא נוקשה יותר (אתה לא יכול להשתמש בכל החלב).
מחממים תנור ל 177° וערפל צלחת אפייה 7-by-11-inch עם ספריי בישול nonstick.
יוצקים תערובת בטטה לתוך צלחת אפייה ולהפיץ באופן שווה. להמיס את המקל השני של חמאה. בקערה, מערבבים יחד אגוזים, קמח וסוכר חום.
מפזרים תערובת סוכר חום לחלוטין מעל תפוחי אדמה טפטוף העליון בכל רחבי עם חמאה מומסת.
אופים עד ציפוי הוא השחמה ופריך תערובת בטטה מבושל דרך, 35 עד 40 דקות.