אופה בטטה פקאן
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? אפיית בטטה פקאן יכולה להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו סוכר חום, סוכר, אגוזי פקאן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אופה בטטה פקאן, מייפל מעוך בטטה אופה עם שטרויזל פקאן מתובל, ו מייפל מעוך בטטה אופה עם שטרויזל פקאן מתובל.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; מקציפים עד שהם בהירים ואווריריים.
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
לציפוי, שלבו את הסוכר החום והקמח בקערה קטנה; חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.