קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

אופי נקניק-אטריות

אופי נקניק-אטריות
ניתן להכין את המתכון לאפיית חמין-נודל תוך כ-40 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 24 גרם חלבון, 24 גרם שומן ובסך הכל 540 קלוריות. תמורת 1.42$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 6. היא מובאת לכם על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, גבינת צ'דר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפיית נקניקים ואטריות, אפיית נקניקים ואטריות ואפיית אטריות חזיר וברוקולי.

הוראות

1
בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים חלב בהדרגה. להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך ומבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים חזרת וחרדל; לערבב היטב. מערבבים פנימה את האטריות, החזיר והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
יוצקים לתוך 2-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 20 דקות. לגלות; מפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהם מבעבעים וחוממים.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי