אורז אפונת יונים: Arroz con Gandules
אם יש לך אבקת achiote, שמן צמחי, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה), Arroz Con Gandules (אורז ואפונה יונה), ו Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה).
הוראות
מניחים סיר 3 ליטר מעל חום בינוני.
מוסיף את השמן ובייקון. מטגנים, ערבוב, עד הבייקון הוא פריך.
מוסיפים את הבצל והכוסברה. המשך לבשל במשך 5 דקות עד הבצל רך.
מוסיפים את האורז, העגבניות, אורגנו, כמון, מלח, אצ ' יוטה ואפונה. מבשלים 5 עד 7 דקות עד שהאורז אטום. מערבבים את רסק עגבניות ומים ומביאים לרתיחה. כאשר כל המים נספגים, מכסים בחוזקה ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים 25 עד 30 דקות עד מכרז.
מגישים על מגש דקורטיבי ומקשטים עם כוסברה.