קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

אורז בסגנון ברצלונה

אורז בסגנון ברצלונה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אורז בסגנון ברצלונה. מנה אחת מכילה 736 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם נקניקיית צ'וריסו, פפריקה, ירכי עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 68%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פינצ'וס, סגנון ברצלונה, ברצלונה כלב, ו פאלן בברצלונה: קונספירציה.

הוראות

1
שוטפים את נתחי העוף ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2
מערבבים את האורגנו והפפריקה עם מעט מלח ופלפל בקערה קטנה. משפשפים את תערובת התבלינים על כל העוף ומניחים בצד למשך 1 עד 2 דקות
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים את השמן במחבת פאייה או במחבת רדודה רחבה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מתחיל לעשן מוסיפים את הצ ' וריסו ומבשלים עד שהשמן בצבע אדום תוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים את הצ ' וריסו לפלטה מרופדת במגבת נייר, ואז מוסיפים את העוף, העור כלפי מטה ומשחימים אותו, הופכים בעזרת מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מוציאים את העוף לפלטה עם הצ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
6
מחזירים את התבנית לכיריים ומורידים את האש לבינונית. כעת הכינו סופריטו על ידי הקפצת השום והבצל בשמן שנותר בתבנית למשך 7 עד 10 דקות, עד שהם מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים את הכל עד שהתערובת מתקרמלת מעט והטעמים מתמזגים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8
שלב זעפרן עם 3 כוסות מים חמים או ציר והניח לתלול מספר דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מוסיפים את מי הזעפרן לתערובת העגבניות. מקפלים את האורז לסופריטו, תוך ערבוב לציפוי הגרגירים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
מוסיפים את העוף השמור והצ ' וריסו, ואז את הצדפות. מבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
מוסיפים את השרימפס והלובסטר (הצד החתוך כלפי מטה). תן לפאייה כמה מערבבים טובים כדי להכניס את כל החלקים, ואז פשוט תן לזה להתבשל, בלי לערבב, עד שהאורז הוא אל דנטה, בערך 15 דקות. מפזרים את האפונה מעל וממשיכים לבשל עוד 5 דקות, עד שהפאייה נראית רכה ולחה. (לפאייה האידיאלית יש תחתית אורז קלויה הנקראת סוקרט.) ואז תן לו לנוח מהאש למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
מקשטים בפטרוזיליה ומגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)