אורז בסמטי בסגנון הודי
. אם יש לך זרעי כמון, שמן צמחי, תרמילי הל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אורז בסמטי בסגנון הודי, חומוס קארי (בסגנון הודי) על אורז בסמטי, ו סלמון מתובל עם אורז בסמטי הודי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אורז לתוך קערה עם מספיק מים כדי לכסות. להפריש להשרות במשך 20 דקות.
מחממים את השמן בסיר גדול או בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את מקל הקינמון, תרמילי הל, ציפורן וזרע כמון. מבשלים ומערבבים בערך דקה, ואז מוסיפים את הבצל לסיר.
מטגנים את הבצל עד חום זהוב עשיר, כ -10 דקות.
מסננים את המים מהאורז, ומערבבים לתוך הסיר. מבשלים ומערבבים את האורז במשך כמה דקות, עד קלוי קלוי קלות.
מוסיפים מלח ומים לסיר, ומביאים לרתיחה. לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך כ -15 דקות, או עד שכל המים נספגים.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז להתפיח עם מזלג לפני ההגשה.