קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

אורז בסמטי פילאף

אורז בסמטי פילאף
אם יש לכם מים, מקל קינמון, תרמילי הל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אורז Basmati Pilaf עם אפונה, אורז Basmati Pilaf עם משמשים, ו אורז בסמטי Pilaf זרעי חרדל.

הוראות

1
לשטוף או לא לשטוף אורז? במקרה של בסמטי, לא משנה מה ההכנה שלי היא, אני תמיד לשטוף אותו. זה מנקה את כל חלקיקים קטנים וזה גם מרוקן את האורז של כל עמילן על התבואה. עמילן זה הופך את האורז gummier כאשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
אורזאורז
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה בינונית מוסיפים את האורז ו -4 כוסות מים קרים. משרים את האורז במשך 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בקערה קטנה, מוסיפים את זרעי הכמון,הל, זרעי שומר, קינמון, פלפל שחור ועלי דפנה ומערבבים כדי לשלב. להפוך את התערובת על תבנית אפייה ולשים אותו במרכז התנור לקלות קלות את התבלינים ולעורר את הטעמים, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
זרעי שומרזרעי שומר
זרעי כמוןזרעי כמון
עלי דפנהעלי דפנה
הלהל
קינמוןקינמון
תבליניםתבלינים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
5
הסר את תבנית האפייה מהתנור ולאפשר לתבלינים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני ומוסיפים את החמאה ואת הבצל. מתבלים במלח ומבשלים עד שהבצל שקוף אך לא חום, כ -3 עד 5 דקות. מערבבים בתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
תבליניםתבלינים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מסננים את האורז אבל שומרים את המים השריית. מערבבים את האורז ומבשלים עד שאתה שומע את פצפוצי האורז, על 2 דקות. מערבבים בעדינות במים השריית שמורות. מתבלים עם חלק נדיב של מלח ומביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
8
מבשלים את האורז על אש בינונית נמוכה, חשופה וללא הפרעה, במשך כ 8 דקות. קח מזלג (כדי לא לפגוע באורז) ו פתית כמה גרגרים את לטעום את האדיבות. ייתכן שיהיה צורך לבשל עוד 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
אורזאורז
9
הסר מהחום ולאפשר את האורז " לנוח "(כפי שהיית רוסטביף) במשך 10 דקות לפני" forking " אותו בעדינות לתוך קערת הגשה. מערבבים 3 כפות חמאה, אם תרצה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
חמאהחמאה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה