אורז בר וסלט חמוציות
אורז בר וסלט חמוציות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט אורז בר חמוציות, סלט אורז בר חמוציות ודלועים, ו אורז בר, פקאן וסלט חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4-6 ליטר, לשלב אורז בר, מלח, ומים 1 ליטר. מביאים לרתיחה על חום גבוה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד שהאורז רך לנשוך ורוב הגרגרים פשוט התפצלו, 45 עד 60 דקות.
בינתיים, מורחים אגוזי מלך במחבת אפייה וטוסט בתנור רגיל או הסעה 325 עד שזהוב בקלילות תחת עורות, כ -10 דקות. קוצצים גס. מיון חמוציות, השלכת כל גבעולים ופרי חבול או רקוב; לחתוך כל חמוציות לשניים (ראה הערות).
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים את הסוכר ו 1/2 כוס מים עד הסוכר הוא מומס תערובת רותחים.
הסר מהחום; מערבבים את חמוציות חצויות. בעדינות לערבב מדי פעם עד הקרביים של חמוציות הפכו אדום אבל הם עדיין המשרד, 8 עד 12 דקות (ראה הערות).
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קערה, שומרים את סירופ החמוציות והסוכר.
בקערה גדולה, מערבבים בעדינות אורז בר, חצאי חמוציות, שמן וחומץ. מערבבים ב 2 כפות סירופ חמוציות; לטעום ולהוסיף עד 1/4 כוס יותר סירופ להמתיק ולחלח סלט לפי הצורך (סירופ ריזרב שנותר לשימושים אחרים). כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או עד 1 יום (ראה הערות).
מערבבים בכל אבל 2 כפות של בצל ירוק, יחד עם אגוזי מלך אוכמניות מיובשים (אם באמצעות).
מפזרים עם בצל ירוק שנותר רק לפני ההגשה.