אורז בר מלית
מילוי אורז בר דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם שיני שום, מרק עוף פחות נתרן, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכונים דומים: הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו אורז בר מלית.
הוראות
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים סלרי, בצל, אורז בר ושום למחבת; מטגנים 3 דקות. מערבבים במרק ומרווה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות. מערבבים באורז חום, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 30 דקות או עד שנוזל נספג.
הסר מהחום; תן לעמוד, מכוסה, 10 דקות. מערבבים דובדבנים ושאר החומרים.