קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

אורז בר מלית

אורז בר מלית
מילוי אורז בר דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם שיני שום, מרק עוף פחות נתרן, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכונים דומים: הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו אורז בר מלית.

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
2
מוסיפים סלרי, בצל, אורז בר ושום למחבת; מטגנים 3 דקות. מערבבים במרק ומרווה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות. מערבבים באורז חום, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 30 דקות או עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
אורז חוםאורז חום
אורז בראורז בר
סלריסלרי
שוםשום
מרקמרק
בצלבצל
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום; תן לעמוד, מכוסה, 10 דקות. מערבבים דובדבנים ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים