אורז דביק עם רסק שעועית אדומה, אגוזי מלך ודומדמניות
אורז דביק עם רסק שעועית אדומה, אגוזי מלך ודומדמניות עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 277 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך דומדמניות, אורז דביק, להדביק שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: עוגות אורז עם ממרח צ'ילי, שעועית שחורה מותססת, ופלפל סצ' ואן, כרוב ניצנים עם אגוזי מלך ודומדמניות, ו עוגת תפוחים עם אגוזי מלך ודומדמניות.
הוראות
בלילה שלפני, להשרות את האורז בקערה גדולה של מים בטמפרטורת החדר. האורז צריך להשרות לפחות 6 שעות וניתן להשאיר את המים עד 24 שעות.
למחרת, לנקז ולשטוף את השטיפה. להמיס שומן במחבת גדולה על אש נמוכה.
מוסיפים אורז ומערבבים למעיל. מערבבים אגוזים קצוצים ופירות יבשים.
מחלקים חצי אורז באופן שווה בין שמונה 8 אונקיות ramekins. Divde שעועית אדומה להדביק באופן שווה בין ramekins, גורף תל קטן למרכז של אורז, ולאחר מכן העליון עם אורז שנותר.
מניחים את כל הקערות באוניית קיטור. קיטור על חום גבוה במשך 25 עד 35 דקות, עד שהאורז הוא רק רך ומבושל דרך.
מגישים מיד, מטפטף עם דבש. שאריות עשויות להיות מכוסות בניילון נצמד ומקורר עד 3 ימים. מחדש קיטור כדי להתחמם דרך.