אורז ואפונה ג'מייקני
אורז ואפונה ג'מייקנים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם קוקוס, קורנית, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפונה ג'מייקנית ואורז, אורז ואפונה ג'מייקני, ו אורז ואפונה ג'מייקני (מתכונים דומים).
הוראות
שעועית להרתיח ב 4 כוסות מים בסיר 5 ליטר, מכוסה, עד שעועית הם כמעט מכרז, על 1 1/4 שעות (לא לנקז).
בינתיים, מחממים תנור ל 204°.
פירס 2 עיניים רכות של קוקוס עם שיפוד מתכת או מברג קטן לנקז נוזל.
אופים קוקוס באמצע התנור 15 דקות. עם פטיש או גב של סכין כבד, לשבור פגז ולהסיר בשר, למנף אותו בזהירות עם מברג או נקודת סכין חזקה.
הסר קרום חום עם סכין קילוף חדה או מקלף ירקות, ולאחר מכן לחתוך קוקוס לחתיכות קטנות.
Purée קוקוס עם מים חמים בבלנדר ולהעביר לקערה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים). Purée מגניב כדי פושרים ויוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה קשה על מוצקים. עובד על אותה קערה, לסחוט handfulls קטן של מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר חלב נוסף ככל האפשר.
הוסף מים במידת הצורך כדי סך 2 כוסות נוזל.
מערבבים חלב קוקוס לתוך שעועית כמעט רך יחד עם מלח, בצל ירוק, טימין, וצ ' ילה, ואז מבשלים, מכוסה, 15 דקות.
מוסיפים 5 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מערבבים באורז וחוזרים לרתיחה, ואז מכסים. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שהמים נספגים והאורז רך, כ -20 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות, ואז מוך עם מזלג. נזרוק בצל ירוק, קורנית, וצ ' ילה.