קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות8
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אורז ושעועית מקסיקנית אופים

אורז ושעועית מקסיקנית אופים
המתכון אורז מקסיקני אפייה שעועית מוכן בסביבות שעה 1 והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מים, גבינת צ'דר, אורז חום מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 43% המנה הזו מוצקה. נסו אורז ושעועית מקסיקנית אופים, מהמזווה: שעועית מקסיקנית, אורז ותירס אופים, ו סלט אורז ושעועית מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מים לרתיחה בסיר 1-ליטר. מערבבים באורז; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים 10 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
תרסיס כיכר אפייה צלחת, 8x8x2 אינץ', עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים אורז, 1/2 כוס רוטב פיקנטה, 1/2 כוס הגבינה, ואת המוצר ביצה בקערה בינונית; לחץ בתחתית צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיקנטהרוטב פיקנטה
גבינהגבינה
אורזאורז
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
מערבבים שעועית הנותרים 1 כוס רוטב פיקנטה בקערה קטנה; כף על תערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיקנטהרוטב פיקנטה
שעועיתשעועית
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה ואת אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
גבינהגבינה
6
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד גבינה מותכת תוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."