אורז חום ותבשיל שעועית שחורה
אורז חום ותבשיל שעועית שחורה הוא תבשיל ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, פטריות, מרק ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: אורז חום ותבשיל שעועית שחורה, שעועית שחורה ועוגות אורז חום, ו 5 דקות אורז חום וקערת שעועית שחורה.
הוראות
מערבבים את האורז ואת מרק ירקות בסיר, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 45 דקות, או עד רייס מכרז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבשיל קדרה גדול.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל עד רך.
מערבבים את הקישואים, עוף ופטריות. מתבלים בכמון, מלח ופלפל חריף טחון. מבשלים ומערבבים עד שקישואים משחימים קלות ועוף מחומם דרך.
בקערה גדולה, מערבבים את האורז מבושל, בצל, קישואים, עוף, פטריות, שעועית, צ ' ילי, גזר, ו 1/2 הגבינה השוויצרית.
להעביר את התבשיל מוכן, ומפזרים גבינה נותרת.
מכסים את התבשיל ברפיון בנייר כסף, ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש. לחשוף, ולהמשיך לאפות 10 דקות, או עד תוסס מעט השחמה.