מוקפץ ירקות עם אורז חום הוא תוספת ל-2 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון טבעוני זה, ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, הפועל על בסיס לקטואוביה, מכיל 294 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת 1.06 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-209 יגידו שהוא קלע למקום. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש פטריות, מים, רוטב סויה ושקדים פרוסים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 97% , וזה מעולה. מתכונים דומים: מוקפץ ירקות ללא בקר , מוקפץ ירקות מהיר , ומוקפץ אטריות כבש ואורז .
הוראות
1
במחבת גדולה או בווק, ערבבו את המים, רוטב הסויה והשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את הקישואים, הכרוב, הפטריות והבצל; מטגנים תוך ערבוב במשך 4-5 דקות או עד שהם רכים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(שמור 1 כף)
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
3
מוסיפים את האורז, העגבנייה והגזר; מטגנים תוך ערבוב במשך 2-3 דקות או עד שהם מתחממים היטב.