קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

אורז (כמון) Jeera

אורז (כמון) Jeera
. אם יש לכם זרעי כמון, מים, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו אורז jeera או אורז כמון, איך לעשות אורז jeera, אורז כמון טעים של Charishma (Jeera) , ו תפוחי אדמה הודיים כמון (Jeeran Aloo ) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני על חום בינוני גבוה. זרוק את זרעי הכמון, ומבשלים עד שהם מתיזים. אל תאפשר זרעי כמון לשרוף או להיות חום כהה באמת בצבע.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את האורז ומטגנים אותו בשמן במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
3
מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה. לאחר המים רותחים, להפחית את החום נמוך לכסות את הסיר. מבשלים את האורז במשך כ 15 דקות. אם אתה מרגיש את האורז הוא מקבל שרוף ליד הבסיס של המחבת כפי שהוא מבשל, טריק אחד הוא למקם את הסיר על מחבת שטוחה אחרת או מחבת אשר ישירות על הלהבה. לזרוק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בסיסבסיס
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת