אורז לימון טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז לימון טרי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 266 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אורז בסמטי, שמן זית extravirgin, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז לימון, איך לעשות אורז לימון / אורז קל s, עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי, ו עוגות לימון טבעוניות עם מילוי ברי טרי וקרם חמאה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 15 דקות או עד שנוזל נספג ואורז רך.
הסר מחבת מחום; תן לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.
מחממים שמן וחמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מוסיף זרעי חרדל למחבת; לבשל 2 דקות או עד זרעים מתחילים פופ. לגרד תערובת זרע לתוך תערובת אורז באמצעות מרית גומי.
מוסיפים 3 כפות כוסברה, קליפת לימון ומיץ לימון לאורז; מערבבים היטב.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.