אורז מאודה-עוגות עדשים עם רוטב אפונה קוקוס-יונה
עוגות אורז מאודות-עדשים עם רוטב אפונה קוקוס-יונה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, אורז, אינו מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה מובא לך על ידי cookstr.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: אורז קוקוס אסייתי עם ירקות מאודים ברוטב סויה ליים וג'ינג'ר, עוף פריך עם רוטב אנטו, אורז ואפונה, ו מאודה עוגות אורז קינמון.
הוראות
מניחים את העדשים בקערה בגודל בינוני. מלאו את הקערה בחצי הדרך במים ושטפו את העדשים על ידי שפשוף בין קצות האצבעות. המים יהיו מעוננים.
מסננים את המים האלה. חזור על שלוש או ארבע פעמים, עד שהמים נשארים צלולים יחסית; לנקז. עכשיו למלא את הקערה באמצע הדרך עם מים חמים ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר, מכוסה, עד העדשים התרככו, לפחות 30 דקות (אתה יכול לתת להם לספוג יותר, אבל לא יותר מ 4 שעות).
יוצקים כוס מים לתוך צנצנת בלנדר, מוסיפים את העדשים, פירה, גירוד החלק הפנימי של הצנצנת לפי הצורך, עד התערובת חלקה דמוי להדביק.
מעבירים את הבלילה העבה לאותה קערה בגודל בינוני.
יוצקים כ 1 כוס מים לתוך צנצנת בלנדר ולהפעיל את הבלנדר כדי לשטוף את כל שרידי הבלילה; להוסיף את זה לבלילה בקערה. מערבבים עוד 1 כוס מים לתוך הבלילה, ומוסיפים את האורז, יוגורט ומלח.
להקציף ביסודיות כדי ליצור תערובת הומוגנית, אם קשה,. מערבבים את Eno, אשר יהיה מיד לאוורר את הבלילה, מה שהופך אותו בועה להופיע מותסס.
אם אין לך מחבת idli, תצטרך ליצור אחד: להגדיר פח מאפין סטנדרטי (עם כוסות 2 עד 3 אינץ 'רחב 1 עד 1 אינץ' עמוק) במחבת אפייה גדולה יותר. לרסס קלות את כוסות מאפין עם ספריי בישול. מלא את הכוסות שלושה רבעים מלאים עם הבלילה idli.
יוצקים מים רותחים לתוך תבנית האפייה כך שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של פח מאפין. מכסים את כל תבנית האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום, ומכוונים אותה על מבער מעל חום בינוני. אדים במשך 20 עד 25 דקות, או עד קיסם או סכין תקוע idli מגיע נקי.
הסר את הפח מאפין מאמבט מים חמים ולאפשר לו להתקרר לפחות 5 דקות. ואז להחליק את idlis החוצה, נותן להם דחיפה עם סכין חמאה. חזור עם הבלילה שנותרה.
אם אתה הבעלים של מחבת idli, לרסס את הדיסקים קעורה בודדים עם תרסיס בישול ולמלא אותם שלושה רבעים מלאים עם הבלילה. מחסנית אותם (יש בדרך כלל 4 צלחות עם 4 דיסקים בצורת קעורה על כל צלחת) סביב דוכן idli, הצבת מוטות מתכת קטנים בין הצלחות להפריד ביניהם; להגדיר את המכשיר בתוך סיר גדול מלא במים חמים לעומק של אינץ'. כיסוי, אדים על חום בינוני גבוה עד קיסם או סכין תקוע idli יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
הסר את מעמד idli מן stockpot ולאפשר לו להתקרר לפחות 5 דקות. ואז להחליק את idlis החוצה, נותן להם דחיפה עם סכין חמאה. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים את האידליים בקערות הגשה בודדות, עם תבשיל האפונה המצוק למעלה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;