אורז מטוגן בקר לוקח בערך 14 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 3156 קלוריות, 140 גרם חלבון, ו 134 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לחובבי האוכל הסיני. 144 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו נבטי שעועית, חומץ, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 97%. הציון הזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בקר וברוקולי קולי-אורז, אורז מטוגן בקר, ו אורז מטוגן בקר.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ב ווק גדול או מחבת על חום בינוני להוסיף 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
הקציפו את החלמונים בקערה קטנה ושפכו אותם לתבנית החמה. מבשלים עד סט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מחזירים את התבנית לכיריים על אש גבוהה ומוסיפים את 1 כף השמן הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את נבטי הברוקולי והשעועית, ומטגנים עד לחימום, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה את רוטב הבקר, האורז והסויה. מתבלים בפלפל, לפי הטעם, ומוסיפים את הביצה המבושלת. זורקים ומבשלים את התערובת עד שהיא חמה, כ -2 דקות.
פורסים דק את סטייק הצ 'אק, בעובי של כ-1/4 אינץ', על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צ ' אק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
10
חותכים את הפרוסות לרצועות באורך 3 אינץ'.
11
מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה על אש גבוהה. זורקים את הבקר לעמילן התירס ומנערים עודפים. מטגנים את הבקר ב -2 מנות בשמן החם, הופכים פעם אחת, עד שהוא פריך וזהוב, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מוציאים את הבקר מהתבנית ומניחים בצד על צלחת מרופדת במגבת נייר. מסננים בזהירות את השמן מהווק או מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
בקערה בינונית מוסיפים את הריבה, השום, החומץ, הג ' ינג ' ר, רוטב הסויה ומיץ התפוזים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים לווק, על אש גבוהה, ומבשלים 2 דקות. מערבבים פנימה את הברוקולי, שומרים כ -1 1/2 כוסות למתכון סיבוב 2, מרק וונטון ומתכון מקוון לסיבוב 2, אורז מטוגן בקר. מבשלים את הברוקולי עד שהוא רך מעט והרוטב סמיך, בערך 3 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את הבקר ואז מעבירים לפלטת הגשה.
יין מומלץ: (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), קטגוריית מוצרי מזון, ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
אורז מטוגן עובד ממש טוב עם יין, משקה אלכוהולי ויין לבן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הויביט רוזסי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ורד ויוויט
עם גוון ורוד שקוף ויפה, ויוויט סקטי מפריש את הצבעים של יין רוזסי אמיתי. על האף, ביטוי של פירות טרופיים בשלים מאוזן עם זר נעים של פרחים לבנים מגע דיסקרטי של תבלין. על החיך, פירות מובנים היטב וחומציות מאוזנת יוצרים גימור פריך ועדין. ויוויט בלטי הוא יין רב-תכליתי שמשרת אירועים ומטבחים רבים ושונים. הכי טוב עם דגים לבנים בגריל, סלמון, עוגות סרטנים עם רוטב אאולי, סרטנים, לובסטר, סביצ ' ה, סושי ואפילו תבשיל פירות ים פיקנטי. בהתחשב בטעמי הפירות של ויוויט פלטי, הוא גם יאזן וישלים מנות כמו עוף תאילנדי טנדורי, מנות קארי הודיות, ומזונות אתניים עם תבלינים חריפים. הוויביטפלי נהדרת גם עם פסטה המושלכת ברוטב פוטנסקה טרי, בוילבייס מסורתי וכל המטבחים הים תיכוניים עם שמן זית, שום ועשבי תיבול.תערובת: 30% סינסו, 30% גרנאש, 30% סירה, 10% קריניאן