קושיבינוני
מוכן ב14 דק.
מנות2
ציון בריאות75
מגזין

אורז מטוגן בקר

אורז מטוגן בקר
אורז מטוגן בקר לוקח בערך 14 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 3156 קלוריות, 140 גרם חלבון, ו 134 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לחובבי האוכל הסיני. 144 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו נבטי שעועית, חומץ, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 97%. הציון הזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בקר וברוקולי קולי-אורז, אורז מטוגן בקר, ו אורז מטוגן בקר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ב ווק גדול או מחבת על חום בינוני להוסיף 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
הקציפו את החלמונים בקערה קטנה ושפכו אותם לתבנית החמה. מבשלים עד סט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים אותם מהתבנית לצלחת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחזירים את התבנית לכיריים על אש גבוהה ומוסיפים את 1 כף השמן הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את נבטי הברוקולי והשעועית, ומטגנים עד לחימום, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה את רוטב הבקר, האורז והסויה. מתבלים בפלפל, לפי הטעם, ומוסיפים את הביצה המבושלת. זורקים ומבשלים את התערובת עד שהיא חמה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מעבירים מנות הגשה ומקשטים עם בצל ירוק פרוס.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8
מבשלים את האורז הלבן לפי הוראות החבילה. שמור 2 כוסות אורז מבושל למתכון המקוון סיבוב 2, אורז מטוגן בקר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
פורסים דק את סטייק הצ 'אק, בעובי של כ-1/4 אינץ', על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צ ' אקסטייק צ ' אק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
10
חותכים את הפרוסות לרצועות באורך 3 אינץ'.
11
מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה על אש גבוהה. זורקים את הבקר לעמילן התירס ומנערים עודפים. מטגנים את הבקר ב -2 מנות בשמן החם, הופכים פעם אחת, עד שהוא פריך וזהוב, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מוציאים את הבקר מהתבנית ומניחים בצד על צלחת מרופדת במגבת נייר. מסננים בזהירות את השמן מהווק או מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
בקערה בינונית מוסיפים את הריבה, השום, החומץ, הג ' ינג ' ר, רוטב הסויה ומיץ התפוזים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מוסיפים לווק, על אש גבוהה, ומבשלים 2 דקות. מערבבים פנימה את הברוקולי, שומרים כ -1 1/2 כוסות למתכון סיבוב 2, מרק וונטון ומתכון מקוון לסיבוב 2, אורז מטוגן בקר. מבשלים את הברוקולי עד שהוא רך מעט והרוטב סמיך, בערך 3 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את הבקר ואז מעבירים לפלטת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
15
מגישים מיד עם האורז הלבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאריות בשר בקר, מבשר תפוז פריך עם ברוקולישאריות בשר בקר, מבשר תפוז פריך עם ברוקולי567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק צ'אק בקרסטייק צ'אק בקר2שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1ראשברוקולי, חתוך לפרחים, גבעולים פרוסים לתוך 1/4 סיבובים אינץברוקולי, חתוך לפרחים, גבעולים פרוסים לתוך 1/4 סיבובים אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק591 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה2חלמוניםחלמונים12 כפיות אבקת שוםשום קצוץשום קצוץ12 כפיות אבקת שוםג'ינג'ר מקולף וקצוץג'ינג'ר מקולף וקצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרמלדה כתומהמרמלדה כתומה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאריות אורז מבושל מבשר תפוז פריך עם ברוקולישאריות אורז מבושל מבשר תפוז פריך עם ברוקולי1בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבןאורז לבן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ לבןחומץ לבן

יין מומלץ: (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), קטגוריית מוצרי מזון, ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

אורז מטוגן עובד ממש טוב עם יין, משקה אלכוהולי ויין לבן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הויביט רוזסי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ורד ויוויט
ורד ויוויט
עם גוון ורוד שקוף ויפה, ויוויט סקטי מפריש את הצבעים של יין רוזסי אמיתי. על האף, ביטוי של פירות טרופיים בשלים מאוזן עם זר נעים של פרחים לבנים מגע דיסקרטי של תבלין. על החיך, פירות מובנים היטב וחומציות מאוזנת יוצרים גימור פריך ועדין. ויוויט בלטי הוא יין רב-תכליתי שמשרת אירועים ומטבחים רבים ושונים. הכי טוב עם דגים לבנים בגריל, סלמון, עוגות סרטנים עם רוטב אאולי, סרטנים, לובסטר, סביצ ' ה, סושי ואפילו תבשיל פירות ים פיקנטי. בהתחשב בטעמי הפירות של ויוויט פלטי, הוא גם יאזן וישלים מנות כמו עוף תאילנדי טנדורי, מנות קארי הודיות, ומזונות אתניים עם תבלינים חריפים. הוויביטפלי נהדרת גם עם פסטה המושלכת ברוטב פוטנסקה טרי, בוילבייס מסורתי וכל המטבחים הים תיכוניים עם שמן זית, שום ועשבי תיבול.תערובת: 30% סינסו, 30% גרנאש, 30% סירה, 10% קריניאן