אורז מטוגן עם בייקון
אורז מטוגן עם בייקון עשוי להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 507 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מרק עוף, אורז, זנגביל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ירקות אורז מטוגן, איך לעשות אורז מטוגן ירקות / אורז s, אורז מטוגן ירקות, ו אורז מטוגן ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את שמן הירקות ואת בייקון ומערבבים ומטגנים עד זהב פריך, על 2 דקות.
מפזרים את הסוכר על הבייקון וזורקים.
מוסיפים 1/4 כפית רוטב סויה (watch out-השמן יהיה בועה למעלה) וממשיכים מוקפץ עד בייקון מזוגג, על 30 שניות.
מעבירים את הבייקון לקערה עם כפית מחוררת.
מוסיפים את השום, ג ' ינג ' ר ופלפל אדום פתיתים לטפטופים במחבת ומטגנים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד קריספ, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את האורז, את הנותרים 2 כפיות רוטב סויה, מרק בייקון מזוגג. לזרוק לחום דרך.
לדחוף את האורז המטוגן לצד אחד של המחבת, לפצח את הביצים לתוך הצד השני ולטרוף עד להגדיר, על 1 דקה.
מערבבים את הביצים לתוך האורז ומערבבים את גרגיר הנחלים. מחלקים בין קערות ומגישים עם חרדל או רוטב צ ' ילי, אם תרצה.