קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

אורז ספרדי מקורי

אורז ספרדי מקורי
המתכון אורז ספרדי מקורי מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. 155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אורז, רוטב עגבניות, גרעין תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה טוב. נסו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), אורז ספרדי, ו האורז הספרדי הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מרק עוף ורוטב עגבניות לרתיחה בסיר קטן, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני ולשמור על מבשלים תוך הכנת החומרים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
בינתיים, מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
להעביר בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת, גריז בייקון הזמנה במחבת. קוצצים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4
מבשלים ומערבבים בצל בשומן בייקון שמור על חום בינוני עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים באורז; מבשלים ומערבבים עד השחמה קלה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
יוצקים מרק עוף רותח ורוטב עגבניות לתערובת אורז; מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, פלפלים ירוקים ובייקון קצוץ. מתבלים באבקת צ ' ילי, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך ונוזל נספג, 30 עד 40 דקות. מערבבים זיתים שחורים ותירס לתערובת אורז לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)