אורז ספרדי מקורי
המתכון אורז ספרדי מקורי מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. 155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אורז, רוטב עגבניות, גרעין תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה טוב. נסו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), אורז ספרדי, ו האורז הספרדי הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק עוף ורוטב עגבניות לרתיחה בסיר קטן, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני ולשמור על מבשלים תוך הכנת החומרים הנותרים.
בינתיים, מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
להעביר בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת, גריז בייקון הזמנה במחבת. קוצצים בייקון.
מבשלים ומערבבים בצל בשומן בייקון שמור על חום בינוני עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים באורז; מבשלים ומערבבים עד השחמה קלה, 3 עד 5 דקות.
יוצקים מרק עוף רותח ורוטב עגבניות לתערובת אורז; מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, פלפלים ירוקים ובייקון קצוץ. מתבלים באבקת צ ' ילי, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך ונוזל נספג, 30 עד 40 דקות. מערבבים זיתים שחורים ותירס לתערובת אורז לפני ההגשה.