קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

אורז עדשים לימון

אורז עדשים לימון
אם יש לכם גזר, אבקת צ'ילי, שעועיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: לחמניות אורז עדשים מזרח תיכוניות עם רוטב טחינה לימון, אורז לימון, איך לעשות אורז לימון / אורז קל s, ו אורזו-עדשים אורז.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את זרעי החרדל ומבשלים עד שהם מתפוצצים. ברגע שהזרעים התפוצצו כמו פופקורן, מוסיפים את הגזר והפולים הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פופקורןפופקורן
גזרגזר
זרעיםזרעים
פופפופ
3
לטגן אותם במשך כ 2 דקות, רק כדי להתערבב הטעמים.
4
יוצקים במים, ומוסיפים את האורז והעדשים. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד אורז ועדשים הם מכרז. מערבבים במיץ לימון, ומתבלים עם מלח ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
מיץ לימוןמיץ לימון
עדשיםעדשים
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
5
בואו לעמוד מכוסה במשך 5 או 10 דקות לפני ההגשה.