אורז עדשים ערבי Mujaddaran דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . אם יש לך אבקת שום, כמון טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . מתכונים דומים: אורז ערבי, עוף קבסה-מנת אורז ערבית, ו אורז בסגנון ערבי עם בשר כבש.
הוראות
1
מערבבים את העדשים, 2 כוסות מים, 1 כפית מלח, כמון, ואבקת שום בסיר על חום בינוני; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהעדשים מתחילות להתרכך, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
עדשים
¼ כפית אורגנו
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מערבבים את האורז, 3/4 כוס מים, 1 כפית מלח, ואת שמן הזית לתוך העדשים. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עד שהעדשים והאורז רכים, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
עדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מחממים את שמן הבישול במחבת מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל בשמן עד השחמה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מורחים את הבצלים על תערובת האורז והעדשים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)