אורז פילאף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Pilaf אורז. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 276 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שן שום, בצל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), אורז ירקות Pilaf בסיר האורז, ו אורז סיר אורז פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האורז במסננת משובחת ושוטפים מתחת למים קרים עד שהמים זורמים; מניחים בצד.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים את האורז שטוף לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הגרעינים crackle, על 2 דקות.
מוסיפים את המניה או מרק, מים, ומלח נמדד ומערבבים לשלב. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה.להפחית את החום נמוך, לכסות עם מכסה הדוק, ומבשלים ללא הפרעה עד האורז הוא רך, על 15 דקות.
הסר מהחום ולתת לשבת מכוסה קיטור, על 5 דקות. קצפת עם מזלג ומערבבים את הפטרוזיליה. טעם ועונה עם מלח נוסף לפי הצורך.