אורז צהוב עם צימוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז צהוב עם צימוקים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שקדים, אורז, מקל קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו בקלה קארי עם Geel Rys (אורז צהוב עם צימוקים), אורז אפוי עם צימוקים, ו פודינג אורז עם צימוקים וקינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את המים עם האורז, הל, מקל קינמון, גרידת מנדרינה, מלח כורכום. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך מאוד עד שהנוזל נספג והאורז רך, 15 עד 17 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, להמיס את החמאה על חום מתון.
מוסיפים את השקדים ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות. מערבבים את הצימוקים והסוכר ולהסיר מהחום.
מוסיפים את האורז לתערובת ומערבבים בעדינות לשלב.