קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

אורז קייג'ון עם נקניק

אורז קייג'ון עם נקניק
אורז קייג'ון עם נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 435 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו אורז, מרק עוף, נקניק עוף חריף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: נקניק ואורז Cajun, נקניק ואורז Cajun, ו נקניק קייג'ון ומחבת אורז.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד קריספ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
3
העברה עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
מוסיפים את הנקניק, הבצל, הסלרי והפלפל למחבת ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות רכים והנקניק מתחיל להשחים, בערך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
נקניקנקניק
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את השום, קורנית, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל למחבת, ואז מערבבים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
טימיןטימין
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את מרק העוף ו 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מערבבים במיה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
מיםמים
במיהבמיה
7
הסר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, 5 דקות.
8
מוסיף את הבייקון ופטרוזיליה ו מוך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
בייקוןבייקון
9
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Palacio דה Fefinanes אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
ניחוחות זניים עם הדרים עדינים רבים עשבוניים. בעל גוף מלא בפה, משיי ורענן מאוד, המשלב את ההרמוניה של טעמים עם אלגנטיות וכבוד.