אורזו ואפונה עם מנטה וגרידת לימון
Orzo ואפונה עם מנטה וגרידת לימון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. לכי לחנות וקחי אפונה, מיץ לימון, פסטה אורזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון, אורזו עם פטרוזיליה וגרידת לימון, ו אורזו עם קורנית וגרידת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את האפונה הקפואה לקערת הגשה גדולה
מבשלים את orzo לארוז הוראות.ממיסים את החמאה במחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הצליתות למחבת ומוסיפים עד שקופים. הסר את המחבת מן החום ומערבבים ½ של גרידת לימון עד מצופה היטב.
מוסיפים את מיץ הלימון לאפונה יחד עם תערובת שאלוט ולימון.כאשר הפסטה היא אל דנט לנקז אותו ושופכים אותו על האפונה. זה יבשל את האפונה.
מוסיפים את המנטה לקערה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מקשטים את הפסטה עם גרידת הלימון שנותרה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.