קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אז-פריטטה מחבת קלה

אז-פריטטה מחבת קלה
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו פריטטן מחבת כל כך קל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון אוסקר מאייר, פלפלים, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפה וקטוגני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: אז-פריטטה מחבת קלה, מחבת פריטטה, ו מחבת פריטטה איטלקית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס מקציפים ביצים וגבינת שמנת ממרח בקצפת תיל עד לקבלת תערובת אחידה; מניחים בצד. מרססים מחבת טפלון 10 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים פלפלים למחבת; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בייקון לתערובת גבינת השמנת יחד עם 3/4 כוס מהגבינה הגרוסה והכוסברה; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים למרכיבים במחבת; מערבבים. מכסים את המחבת במכסה. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים 6 עד 8 דקות או עד שתערובת הביצים כמעט מתייצבת במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את המכסה.
6
מניחים מחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים 5 דקות או עד שהמרכז מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים מהתנור. למעלה עם 1/4 כוס גבינה מגורדת שנותרה; מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תן לעמוד 2 דקות. שחרר פריטטה מצד המחבת בעזרת מרית; החלק על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
חותכים לטריזים להגשה.