קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אז-פריטטה מחבת קלה

אז-פריטטה מחבת קלה
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו פריטטן מחבת כל כך קל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון אוסקר מאייר, פלפלים, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפה וקטוגני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: אז-פריטטה מחבת קלה, מחבת פריטטה, ו מחבת פריטטה איטלקית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס מקציפים ביצים וגבינת שמנת ממרח בקצפת תיל עד לקבלת תערובת אחידה; מניחים בצד. מרססים מחבת טפלון 10 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים פלפלים למחבת; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בייקון לתערובת גבינת השמנת יחד עם 3/4 כוס מהגבינה הגרוסה והכוסברה; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים למרכיבים במחבת; מערבבים. מכסים את המחבת במכסה. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים 6 עד 8 דקות או עד שתערובת הביצים כמעט מתייצבת במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את המכסה.
6
מניחים מחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
אופים 5 דקות או עד שהמרכז מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מוציאים מהתנור. למעלה עם 1/4 כוס גבינה מגורדת שנותרה; מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
תן לעמוד 2 דקות. שחרר פריטטה מצד המחבת בעזרת מרית; החלק על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
חותכים לטריזים להגשה.