צריך תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו? אכיוט-קרוקט תפוחי אדמה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 240 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה זהב יוקון, גבינת מוצרלה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון אחיוט-קרוקט תפוחי אדמה, קרוקט תפוחי אדמה, ו קרוקט תפוחי אדמה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר בינוני כבד ומכסים במים קרים. מערבבים פנימה את המלח ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהם רכים מאוד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מוסיפים את משחת האכיוט או הפפריקה המעושנת, אם משתמשים, מערבבים היטב עד לאיחוד, ומסירים מהאש. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנת
הדבק Annatto
6
מסננים את תפוחי האדמה, מגניב עד מסוגל להתמודד, לקלף. מועכים אותם בקערה גדולה בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
קערה
7
מוסיפים את תערובת גבינת המוצרלה והבצל ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחלקים את התערובת ל -8 כדורים ומשטחים אותם לקציצות בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
מלח ופלפל
בצל
8
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית עד שהיא חמה. מטגנים את הקרוקטים ב -2 מנות, הופכים פעם אחת, עד שנוצר קרום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מסננים על מגבות נייר. מעבירים בזהירות את הקרוקטים לפלטה. מעליו את הארוגולה ומזלפים את 1 כף שמן הזית שנותרה. סוחטים מעל מיץ ליים ומפזרים מלח ופלפל.