קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אחיוט-קרוקט תפוחי אדמה

אחיוט-קרוקט תפוחי אדמה
צריך תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו? אכיוט-קרוקט תפוחי אדמה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 240 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה זהב יוקון, גבינת מוצרלה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון אחיוט-קרוקט תפוחי אדמה, קרוקט תפוחי אדמה, ו קרוקט תפוחי אדמה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר בינוני כבד ומכסים במים קרים. מערבבים פנימה את המלח ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהם רכים מאוד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מוסיפים את משחת האכיוט או הפפריקה המעושנת, אם משתמשים, מערבבים היטב עד לאיחוד, ומסירים מהאש. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
הדבק Annattoהדבק Annatto
6
מסננים את תפוחי האדמה, מגניב עד מסוגל להתמודד, לקלף. מועכים אותם בקערה גדולה בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קערהקערה
7
מוסיפים את תערובת גבינת המוצרלה והבצל ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחלקים את התערובת ל -8 כדורים ומשטחים אותם לקציצות בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
8
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית עד שהיא חמה. מטגנים את הקרוקטים ב -2 מנות, הופכים פעם אחת, עד שנוצר קרום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מסננים על מגבות נייר. מעבירים בזהירות את הקרוקטים לפלטה. מעליו את הארוגולה ומזלפים את 1 כף שמן הזית שנותרה. סוחטים מעל מיץ ליים ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
ארוגולהארוגולה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר