מתכון עוף ונקניק Etouffee מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, פלפל, נקניק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכונים דומים: נקניק ופטריות Étouffée, שרימפס ונקניק Étouffée, ו שרימפס ועוף Etouffee.
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים בצל, פלפל, סלרי ועוף; מבשלים עד מיצים לרוץ ברור כאשר עוף הוא פירסינג עם מזלג.