אטריות דן דן עם נבטי שעועית
אטריות דן עם נבטי שעועית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם ממרח שומשום, אטריות חיטה, נבטי שעועית מונג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גרירת אטריות עם נבטי בשר ושעועית במרק, אטריות שוקיות קוריאניות מתובלות עם נבטי שעועית מונג (Sukju Ramyeon), ו אטריות בוטנים עם סובה עם טופו ונבטי שעועית כבושים.
הוראות
מחממים שמן או שומן בווק על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את צ 'ילי מרוסק ופלפל סצ' ואן ומערבבים עד השמן מתובל וריחני, על 10 שניות, דואג לא לשרוף את התבלינים.
מוסיפים ירקות כבושים ומטגנים 20 עד 30 שניות יותר.
מוסיפים בשר טחון ורוטב סויה ומבשלים בשר עד שהוא משחימים קלות ופריך, על 1 דקה.
העברת תערובת לקערה קטנה ולהניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. שעועית Blanch נבטים במשך 30 שניות, להסיר מן הסיר עם כף מחורץ, ולשטוף בקצרה תחת מים זורמים קרים. תניח בצד. מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה באותו סיר.
בעוד אטריות מבשלות, לשלב פלפל סצ 'ואן, ממרח שומשום, רוטב סויה, ושמן צ' ילי. תניח בצד.
מסננים אטריות וזורקים עם ציפוי בשר. אתה יכול להוסיף כפות של הרוטב לקערות הגשה בודדות, או לשמור על השולחן לסועדים שלך להוסיף על פי שיקול דעתם.