אטריות מיסו עם טונה צרובה Ahi
אטריות מיסו עם טונה צרובה Ahi יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שומשום, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום שחור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה טחינה דבש פשתן בריא כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: ג'ינג'ר צרוב סלמון מרק מיסו עם Jalapeno-בצל ירוק רליש ואטריות קישואים, שומשום צרוב טונה עם אטריות סויה ליים, ו טונה צרובה עם אטריות אבוקדו ואורז חום.
הוראות
עבור האטריות והרוטב: להתחיל על ידי ביצוע ההלבשה. בקערה גדולה, לשלב את מיסו, רוטב סויה, 1/4 כוס מים חמים, מירין, שמן קנולה, חומץ אורז ושמן שומשום.
להקציף יחד היטב ולהניח בצד.
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, בלאנש את אפונה הצמד סוכר עד ירוק בהיר רק רך, 10 עד 15 שניות. תניח בצד.
מוסיפים את האטריות soba למים החמים ומבשלים 2 עד 3 דקות. לאחר מכן מסננים ושוטפים תחת מים זורמים קרים (זה יעצור את תהליך הבישול ונותן לאיטריות סובה את המרקם הקפיץ הייחודי שלהם). לזרוק את האטריות ברוטב ולקפל את אפונה הצמד סוכר גזר julienned. להפריש עד מוכן לשרת.
עבור טונה צרובה ahi: בקערת ערבוב גדולה, לעשות מרינדה מהירה של שמן קנולה, רוטב סויה מתוק, yuzu, שמן שומשום וג ' ינג ' ר.
להקציף יחד כדי לשלב. בזהירות לחתוך את הטונה לתוך 1 1/2 אינץ ' קוביות ומניחים את המרינדה לזרוק מעיל טוב (זה יהיה ציפוי קל מאוד/מרינדה כמו הטונה לא צריך להיות רטוב מדי כאשר צורב).
חוט 4 חתיכות של טונה לכל שיפוד במבוק (4 קוביות לכל שיפוד, 8 שיפודים בסך הכל).
מערבבים את זרעי השומשום יחד ומתפזרים על מגש שטוח. קח כל שיפוד ולחץ על הטונה לתוך תערובת זרעי שומשום כך שהוא מצופה היטב על כל 4 הצדדים.
מחממים צלחת גריל שטוחה לחום גבוה.
מברשת קלות עם קצת שמן כדי לנקות את הסורגים וליצור משטח nonstick. גריל שיפודי טונה רק כמה שניות על כל אחד 4 הצדדים כך זרעי שומשום קלויים ופריך והטונה היא נדירה באמצע, 30 עד 35 שניות.
מגישים שיפודי טונה על מיטה של אטריות סובה לבוש ומקשטים עם כמה בצל ירוק פרוס.