תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אטריות Potlikker עם ירקות חרדל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פקורינו, שמן צמחי, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אטריות דן דן עם חרדל כבוש ירוק, חרדל חריף עם אטריות אסיאתיות, ו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול מעל בינוני-highheat.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים משכן חזיר ומבשלים, פונים מדי פעם, עד השחמה, about8 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
Addonion, שום, עלי דפנה; לבשל, stirringoccasionally, עד בצל מתחיל להלל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים חומץ ומערבבים, מגרדים את כל חתיכות השחמה. מערבבים ברוטב חם וסוגר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מוסיפים מרק בשר שמורגבעולים ירוקים ומביאים לרתיחה. Reduceheat ומבשלים עד הנוזל מצטמצם ל2 כוסות, 1-2 שעות. הגדר מסננת על כוס גדול או מדידה. מסננים potlikkerin לקערה. לקטוף ולהזמין את הבשר מן החזיר hock כדי להוסיף את האטריות מאוחר יותר, אם תרצה. להיפטר עור, עצם, ולהישאר מסננת. הגדר potlikker aside.DO קדימה: Potlikker ו חזיר יכול להיות made2 ימים קדימה. צינה בנפרד עד הקור;לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)