אטריות קוגל
אף פעם לא יכולים להיות לך יותר מדי מתכונים יהודיים, אז תנסו את אטריות קוגל. והוא יספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 442 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך חצי וחצי, ביצים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו אטריות קוגל, אטריות קוגל, ו אטריות קוגל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 10 על 13 על ידי 2 1/4 אינץ ' תבנית אפייה.
טפטוף קצת שמן לתוך סיר גדול של מים מלוחים רותחים. מבשלים את האטריות במשך 6 עד 8 דקות, עד מכרז.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, סוכר חום, וניל, קינמון, מלח ופלפל. מערבבים את הריקוטה וצימוקים.
מוסיף את האטריות מנוקזות.
יוצקים את תערובת האטריות לתבנית האפייה.
מניחים את המנה הממולאת במחבת גדולה ויוצקים מספיק מים חמים לבוא באמצע הצדדים. מכסים את כל ההרכבה בנייר אלומיניום.
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים במשך 45 דקות נוספות, או עד פודינג מוגדר רק.