אטריות שומשום כתום עם שרימפס בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן שומשום, מיץ תפוזים, אטריות סובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס שומשום ואטריות תרד, אטריות שומשום שרימפס ומלפפון, ו אטריות אורז שומשום עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה.
2
להרתיח אטריות על פי הוראות החבילה. לפני ניקוז, להוסיף אפונה שלג וגזר.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לבשל 30 שניות.
4
מסננים פסטה, אפונה וגזר, וזורקים מיד עם תערובת מיץ תפוזים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
מברשת שרימפס עם שמן שומשום, וגריל על גחלים בינוני חם 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מסדרים פסטה על צלחות הגשה, ומעל עם שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
7
יין הערה: מאכלים חריפים להתחתן היטב עם יינות ריזלינג. הנה כמה בקבוקים ידידותיים לארנק שמאזנים את המנה המלוחה הזו: יקב בלקסטון 2005 מחוז מונטריי ריזלינג, Covey Run 2005 עמק קולומביה ריזלינג יבש, וחותמת Hardys של אוסטרליה 2005 ריזלינג Gewrztraminer.