אטריות שומשום קרות עם ירקות עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 76 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, חומץ אורז, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: אטריות שומשום קרות עם ירקות קיץ, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות.
הוראות
1
חמאת בוטנים מחית, שום, זנגביל, רוטב סויה, חומץ אורז וסוכר חום בבלנדר עד חלקה. עם ריצת בלנדר, יוצקים 1/4 כוס מים חמים להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים אטריות עד רק מכרז, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים ומתנקזים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
העברה לקערה גדולה; לזרוק עם שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לזרוק בצל ירוק, מלפפונים, גזר ורוטב בקערה עם אטריות.