אטריות שומשום קרות עם ירקות
אטריות שומשום קרות עם ירקות עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 76 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, חומץ אורז, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: אטריות שומשום קרות עם ירקות קיץ, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות.
הוראות
חמאת בוטנים מחית, שום, זנגביל, רוטב סויה, חומץ אורז וסוכר חום בבלנדר עד חלקה. עם ריצת בלנדר, יוצקים 1/4 כוס מים חמים להתמזג עד חלקה.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים אטריות עד רק מכרז, על 9 דקות.
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים ומתנקזים שוב.
העברה לקערה גדולה; לזרוק עם שמן שומשום.
לזרוק בצל ירוק, מלפפונים, גזר ורוטב בקערה עם אטריות.
מפזרים עלי כוסברה ושומשום.