קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

איבודי שטרודל תפוחים

איבודי שטרודל תפוחים
איבודי שטרודל תפוחים דורשים סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי פוג'י, פלפל טחון, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: איבודי שטרודל תפוחים, שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), ו שטרודל אפל Ii.

הוראות

1
מערבבים קוביות תפוחים ומיץ לימון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים 1 כוס סוכר, קינמון, זנגביל ופלפל לבן בקערה קטנה כדי להתמזג. ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה ומערבבים כל הזמן עד חמאה חומים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים 1/3 כוס מים, ולאחר מכן תערובת סוכר ומבשלים עד סירופ הופך צבע ענבר עמוק, ערבוב כל הזמן, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מערבבים בסוכר חום ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
5
מוסיפים קוביות תפוחים עם מיץ לימון; מבשלים עד מיצים עבים עלים כף נתיב כאשר נמשך על פני החלק התחתון של מחבת, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים דבשה ומערבבים כדי להתמזג. מחלקים תערובת תפוחים שווה בין שני מגשי קרח קובייה 14 -. להקפיא עד קפוא, לפחות 4 שעות. (קוביות תפוח קפואות ניתן להכין 1 חודש קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
7
ממיסים את שארית החמאה כוס 1 בסיר קטן כבד על אש בינונית-נמוכה. מחסנית 14 פילו גיליונות על משטח עבודה. לקצץ מחסנית פילו כדי ליצור מלבן 13x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
חותכים מחסנית חצי לאורכו, ויוצרים שתי ערימות 13x4 אינץ'; מקום על גבי אחד את השני. מכסים בניילון נצמד, ואז מגבת מטבח לחה. חזור עם 14 גיליונות פילו הנותרים, להרכיב ערימה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מניחים 1 פס פילו על משטח עבודה.
10
מברשת קלות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
מפזרים 1 כפית פירורי לחם. למעלה עם פס פילו השני.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
12
מברשת קלות עם חמאה מומסת; מפזרים 1 כפית פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
13
הסר 1 קוביית תפוח קפואה ממגש קוביות קרח; להחזיר קוביות שנותרו למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
14
מניחים קוביית תפוח קפוא על הקצה הקצר התחתון של רצועת פילו מוכן. הפעל בפינה הימנית התחתונה של רצועת מעל apple cube כך שהקצה התחתון שורות עם צד שמאל. המשך לקפל פילו, בסגנון דגל, יצירת משולש וסגירת קוביית תפוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
15
משולש מברשת עם חמאה מומסת; מניחים על גיליון אפייה מעוטר ולהעביר למקפיא. חזור עם רצועות בצק שנותרו קוביות תפוח. (איבודים ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
אופים מבחנות שטרודל על גליונות אפייה מעוטרים עד חום זהוב, כ -13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
מגישים תלתן שטרודל חם עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים