איבודי שטרודל תפוחים
איבודי שטרודל תפוחים דורשים סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי פוג'י, פלפל טחון, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: איבודי שטרודל תפוחים, שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), ו שטרודל אפל Ii.
הוראות
מערבבים קוביות תפוחים ומיץ לימון בקערה בינונית.
מערבבים 1 כוס סוכר, קינמון, זנגביל ופלפל לבן בקערה קטנה כדי להתמזג. ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה ומערבבים כל הזמן עד חמאה חומים, על 3 דקות.
מוסיפים 1/3 כוס מים, ולאחר מכן תערובת סוכר ומבשלים עד סירופ הופך צבע ענבר עמוק, ערבוב כל הזמן, על 4 דקות.
מערבבים בסוכר חום ומערבבים עד מומס.
מוסיפים קוביות תפוחים עם מיץ לימון; מבשלים עד מיצים עבים עלים כף נתיב כאשר נמשך על פני החלק התחתון של מחבת, על 13 דקות.
מוסיפים דבשה ומערבבים כדי להתמזג. מחלקים תערובת תפוחים שווה בין שני מגשי קרח קובייה 14 -. להקפיא עד קפוא, לפחות 4 שעות. (קוביות תפוח קפואות ניתן להכין 1 חודש קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.)
ממיסים את שארית החמאה כוס 1 בסיר קטן כבד על אש בינונית-נמוכה. מחסנית 14 פילו גיליונות על משטח עבודה. לקצץ מחסנית פילו כדי ליצור מלבן 13x8 אינץ'.
חותכים מחסנית חצי לאורכו, ויוצרים שתי ערימות 13x4 אינץ'; מקום על גבי אחד את השני. מכסים בניילון נצמד, ואז מגבת מטבח לחה. חזור עם 14 גיליונות פילו הנותרים, להרכיב ערימה שנייה.
מניחים 1 פס פילו על משטח עבודה.
מברשת קלות עם חמאה מומסת.
מפזרים 1 כפית פירורי לחם. למעלה עם פס פילו השני.
מברשת קלות עם חמאה מומסת; מפזרים 1 כפית פירורי לחם.
הסר 1 קוביית תפוח קפואה ממגש קוביות קרח; להחזיר קוביות שנותרו למקפיא.
מניחים קוביית תפוח קפוא על הקצה הקצר התחתון של רצועת פילו מוכן. הפעל בפינה הימנית התחתונה של רצועת מעל apple cube כך שהקצה התחתון שורות עם צד שמאל. המשך לקפל פילו, בסגנון דגל, יצירת משולש וסגירת קוביית תפוח.
משולש מברשת עם חמאה מומסת; מניחים על גיליון אפייה מעוטר ולהעביר למקפיא. חזור עם רצועות בצק שנותרו קוביות תפוח. (איבודים ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.)
אופים מבחנות שטרודל על גליונות אפייה מעוטרים עד חום זהוב, כ -13 דקות.
מגישים תלתן שטרודל חם עם גלידת וניל.