אם יש לך בסביבה 4 שעות ו 55 דקות לבלות במטבח, אידיוט עוף יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מתכון זה משמש 7. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 30 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פלפלי הבנרו, עוף, ג'ינג'ר טחון ובצל. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל מרכז אמריקאי. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית אידיוט תיבול השתקפות על מתן, צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית אידיוט תיבול השתקפות על מתן, ו צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית ג'מייקני אידיוט תיבול.
הוראות
1
שלב את כל המרכיבים למעט מיץ העוף והליים במעבד מזון ומחית עד לקבלת תערובת חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים את העוף ומיץ הליים בקערת ערבוב ויוצקים עליו כמחצית מרוטב האידיוט, זורקים את העוף מסביב לציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מניחים בכלי ויוצקים את הרוטב שנותר על גבי העוף. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים את נתחי העוף ממרינדת האידיוט ומניחים אותם, עם העור כלפי מעלה, על תבנית או תבנית עם מסגרת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים בתנור במשך 45 עד 55 דקות עד שהם מבושלים והמיצים מתבהרים כשהם מנוקבים במזלג.
ריזלינג, גוורצטרמינר ופינו גרי הם בחירה מצוינת לעוף מטומטם. תרצו לבחור ביינות עם מעט מתיקות כשאתם מתמודדים עם מנות קריביות חריפות. מגישים יינות אלה צוננים כך שהם מרעננים עוד יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ציפריאני פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.