איווי בית תנין צ'אודר
חמין התנין של בית אייבי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 606 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בשר תנין, סלרי, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב יין פורט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פורט סנדלר כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 35%. מתכונים דומים: אויסטר האוס צדפות צ'אודר, פריד תנין, ו ג'ינג'ר-כתום תנין זנב סניפר.
הוראות
בסיר בינוני מחממים את שומן הבייקון והחמאה על אש בינונית.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את כל הירקות הנותרים, ואז מבשלים עוד 3 דקות.
מוסיפים את התבלינים והקמח. מבשלים 3 דקות נוספות. אל תשאיר חום בלונדיני.
מוסיפים את בסיס יין הפורט, המים ופירות הים. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים עוד 3 דקות.
מוסיפים את בשר התנין. מבשלים עוד 5 דקות אל תבשלו יתר על המידה את התנין. התאם תיבול, לפי הטעם.
מגישים בקערות מרק גדולות.