מתכון זה מספק 8 מנות. עם 3115 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 175 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוזי אגוז, מלח, גלוקוז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: סרט מיסוך קיסמים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
1
בקערת סיוע במטבח, עם מצורף ההנעה, להוסיף את השמן והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לערבב היטב, על 1 דקה.
3
מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים. לאחר הביצים מעורבבות, לנפות את החומרים יבשים ולהוסיף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים עד incorporated. כאשר הקמח כבר מעורבב, להוסיף את הגזר, אננס סחוט ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
מערבבים היטב, מגרד את הצדדים של הקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים את התערובת על מחבת גיליון בגודל מלא כי כבר מרופד עם silpat.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות F ואופים עד חום זהוב, כ 10 דקות, מסתובב בנקודת האמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מקררים את העוגה לטמפרטורת החדר ואז מניחים במקפיא כדי להירגע.
1
מניחים את החלב, שמנת, מחצית הסוכר, גלוקוז ומלח בסיר. תביא את זה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ גלוקוז
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בעוד זה חימום, לפצח את החלמונים, ומניחים את החצי השני של הסוכר בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
3
מניחים את הגבינה ביין מארי כי יש אמבט קרח בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
ברגע שהחלב חם, לטאטא את הסוכר לתוך החלמונים, למזג את הביצים עם חלב חם, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים אותו בחזרה במחבת, ועל חום בינוני. מבשלים את הגלידה עד מעובה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים אנגלייז לתוך ביין מארי, על הגבינה. לאפשר לו להתקרר לחלוטין, ואז burmix את anglaise ולסנן אותו דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
יוצקים לתוך מכונת הגלידה שלך להתקרר במקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
1
בגין על ידי קילוף וסחיטת כ -30 גזרים. באמצעות מסחטה, מיץ את הגזר להניב מיץ 2 ליטר. מבשלים את מיץ הגזר עד מופחת על 17 עד 18 אונקיות. זה היה צריך להיות סמיך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזר
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
מיץ 1 אננס עם מסחטה ולאחר מכן בדיוק כמו מיץ גזר, לבשל אותו עד מופחת 3 1/2 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזר
(תערובת תבלינים קובנית)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
כדי להתחיל את הגלידה, מניחים את החלב והשמנת בסיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מערבבים יחד את הסוכר, חלב יבש, גלוקוז יבש ומייצב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב
סירופ גלוקוז
ליקוריץ צהוב וירוק
5
להקציף אותו לחלב. מבשלים את התערובת ל 185 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בעוד התערובת היא חימום לשפוך את מיץ גזר ואננס לתוך ביין מארי עם אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזר
(תערובת תבלינים קובנית)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
יוצקים את התערובת על המיצים להתקרר לחלוטין.
8
מסננים דרך chinois ולשים במכונת גלידה. להקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
1
עם עיסת שמאל מעל מן אננס מגורד מעוגת גזר, למקם אותו לתוך בלנדר פירה. ללטף את הצ ' יפס על silpat ומפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(תערובת תבלינים קובנית)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים התנור ל 210 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את השבבים לתנור לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
ברגע שהצ 'יפס יתייבש, תוציא את הצ' יפס מהתנור, ותגביר את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
באמצעות יתד עץ קטן, מחממים את השבבים עד גמישים לגלגל את השבבים סביב המתלה ולאחר מכן למשוך אותם. מגניב, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דראגי פנינה לבנות
1
באמצעות אננס טרי, לקלף 2 אננס, לחתוך אותם ולהסיר את הליבה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
2
מניחים אותו לתוך בלנדר מחית עד חלקה. מסננים פירה דרך chinois.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים את הסוכר, פקטין ומלח. במחבת לשלב את מחית עם סוכר פקטין ולהוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פקטין
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מבשלים על חום בינוני עד עבה, כ 3 דקות לאחר שהוא מגיע לרתיחה.
5
מסננים את הרוטב ולשים לתוך ביין מארי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
מניחים בבקבוק לסחוט.
1
מחממים את חמאת הקקאו עד שנמס במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
2
מחממים את השוקולד הלבן בנפרד במיקרוגל עד מומס. עכשיו כי 2 נמסים, burmix אותם יחד ומערבבים את וניל ומלח. הזן דרך chinois. שמור במקום חם עד מוכן לרסס את העוגה שלך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
1
מניחים את הגלוקוז ואת הפונדנט יחד במחבת קטנה, ומבשלים עד הזהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
סירופ גלוקוז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים אותו לתוך קערת זכוכית קטנה. אפשר להתקרר אבל לא להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
תוך קירור פירס 6 אגוזי היקורי עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
2
מניחים פיסת נייר דבק על קצה שולחן או קצה מדף. לטבול את האגוז לתוך הסוכר ולתקוע את קיסם לתוך נייר הדבק כך שהוא יכול לתלות את הסוכר מטפטף וזה מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
3
תחתוך אותו כמה זמן שתרצה.
1
עכשיו כשהעוגה קפואה, חותכים חתיכות עוגה בעזרת טבעת עוגה בגודל 6 אינץ'. עם חותכי עוגיות גדולים לחתוך 2 עיגולים יותר כי הם 4 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
2
מניחים את טבעת העוגה על קרטון כי הוא באותו גודל. קו הטבעת עם חתיכת אצטט.
3
מניחים את חתיכת העוגה הגדולה ביותר בתחתית.
4
משוט את גלידת הגבינה בקערת סיוע במטבח כדי לרכך אותה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים אותו לתוך שקית צנרת צינור סביב הבסיס של העוגה וכל הדרך עד הצדדים של הטבעת. רק כדי שצדי הטבעת יהיו מכוסים בגלידה. תן לו להירגע 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
משוט את גלידת הגזר באותה צורה, ומניחים אותה לתוך שקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
7
מקטרת שכבה של גלידה על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
8
מניחים אותו לתוך המקפיא 10 דקות.
9
מניחים שכבה נוספת של עוגה, וחזור עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
10
מניחים אותו לתוך המקפיא במשך 10 דקות.
11
צינור שכבה דקה של רוטב אננס על הגלידה. אפשר להקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
(תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מקטרת שכבה של גלידת גבינה על הרוטב. להקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מניחים את העוגה האחרונה מעל, ומקטרת את גלידת הגבינה על גבי לסיים. עם מרית מתכת ארוכה מחוץ להגדיר, להחליק את החלק העליון. אפשר את העוגה להקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
14
לאחר קפוא, לשלוף את העוגה, להסיר את הטבעת ואת אצטט. להחליק את הצדדים.
15
היכונו לרסס את העוגה עם תרסיס שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
16
לאחר ריסוס העוגה, מניחים אותה לתוך המקפיא תוך הרפיית שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
17
מזג שוקולד ולהפיץ על גיליון העברה, לחתוך לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
18
מניחים את השוקולד המזג בצד החיצוני של העוגה, דבק בו באמצעות דבש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
19
מקשטים את החלק העליון עם רוטב אננס וחניתות אגוז היקורי.
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.