קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות71
מגזין

עוגת גלידה גזר

עוגת גלידה גזר
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 3115 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 175 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוזי אגוז, מלח, גלוקוז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סרט מיסוך קיסמים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1
בקערת סיוע במטבח, עם מצורף ההנעה, להוסיף את השמן והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לערבב היטב, על 1 דקה.
3
מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים. לאחר הביצים מעורבבות, לנפות את החומרים יבשים ולהוסיף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים עד incorporated. כאשר הקמח כבר מעורבב, להוסיף את הגזר, אננס סחוט ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
מערבבים היטב, מגרד את הצדדים של הקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים את התערובת על מחבת גיליון בגודל מלא כי כבר מרופד עם silpat.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות F ואופים עד חום זהוב, כ 10 דקות, מסתובב בנקודת האמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מקררים את העוגה לטמפרטורת החדר ואז מניחים במקפיא כדי להירגע.
1
מניחים את החלב, שמנת, מחצית הסוכר, גלוקוז ומלח בסיר. תביא את זה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בעוד זה חימום, לפצח את החלמונים, ומניחים את החצי השני של הסוכר בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
3
מניחים את הגבינה ביין מארי כי יש אמבט קרח בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
ברגע שהחלב חם, לטאטא את הסוכר לתוך החלמונים, למזג את הביצים עם חלב חם, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים אותו בחזרה במחבת, ועל חום בינוני. מבשלים את הגלידה עד מעובה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים אנגלייז לתוך ביין מארי, על הגבינה. לאפשר לו להתקרר לחלוטין, ואז burmix את anglaise ולסנן אותו דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
יוצקים לתוך מכונת הגלידה שלך להתקרר במקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1
בגין על ידי קילוף וסחיטת כ -30 גזרים. באמצעות מסחטה, מיץ את הגזר להניב מיץ 2 ליטר. מבשלים את מיץ הגזר עד מופחת על 17 עד 18 אונקיות. זה היה צריך להיות סמיך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזרמיץ גזר
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
מיץ 1 אננס עם מסחטה ולאחר מכן בדיוק כמו מיץ גזר, לבשל אותו עד מופחת 3 1/2 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזרמיץ גזר
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
כדי להתחיל את הגלידה, מניחים את החלב והשמנת בסיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מערבבים יחד את הסוכר, חלב יבש, גלוקוז יבש ומייצב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
להקציף אותו לחלב. מבשלים את התערובת ל 185 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בעוד התערובת היא חימום לשפוך את מיץ גזר ואננס לתוך ביין מארי עם אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזרמיץ גזר
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
יוצקים את התערובת על המיצים להתקרר לחלוטין.
8
מסננים דרך chinois ולשים במכונת גלידה. להקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1
עם עיסת שמאל מעל מן אננס מגורד מעוגת גזר, למקם אותו לתוך בלנדר פירה. ללטף את הצ ' יפס על silpat ומפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים התנור ל 210 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את השבבים לתנור לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
ברגע שהצ 'יפס יתייבש, תוציא את הצ' יפס מהתנור, ותגביר את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
באמצעות יתד עץ קטן, מחממים את השבבים עד גמישים לגלגל את השבבים סביב המתלה ולאחר מכן למשוך אותם. מגניב, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1
באמצעות אננס טרי, לקלף 2 אננס, לחתוך אותם ולהסיר את הליבה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
2
מניחים אותו לתוך בלנדר מחית עד חלקה. מסננים פירה דרך chinois.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים את הסוכר, פקטין ומלח. במחבת לשלב את מחית עם סוכר פקטין ולהוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פקטיןפקטין
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מבשלים על חום בינוני עד עבה, כ 3 דקות לאחר שהוא מגיע לרתיחה.
5
מסננים את הרוטב ולשים לתוך ביין מארי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
מניחים בבקבוק לסחוט.
1
מחממים את חמאת הקקאו עד שנמס במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
מחממים את השוקולד הלבן בנפרד במיקרוגל עד מומס. עכשיו כי 2 נמסים, burmix אותם יחד ומערבבים את וניל ומלח. הזן דרך chinois. שמור במקום חם עד מוכן לרסס את העוגה שלך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
1
מניחים את הגלוקוז ואת הפונדנט יחד במחבת קטנה, ומבשלים עד הזהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים אותו לתוך קערת זכוכית קטנה. אפשר להתקרר אבל לא להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
תוך קירור פירס 6 אגוזי היקורי עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2
מניחים פיסת נייר דבק על קצה שולחן או קצה מדף. לטבול את האגוז לתוך הסוכר ולתקוע את קיסם לתוך נייר הדבק כך שהוא יכול לתלות את הסוכר מטפטף וזה מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
3
תחתוך אותו כמה זמן שתרצה.
1
עכשיו כשהעוגה קפואה, חותכים חתיכות עוגה בעזרת טבעת עוגה בגודל 6 אינץ'. עם חותכי עוגיות גדולים לחתוך 2 עיגולים יותר כי הם 4 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
2
מניחים את טבעת העוגה על קרטון כי הוא באותו גודל. קו הטבעת עם חתיכת אצטט.
3
מניחים את חתיכת העוגה הגדולה ביותר בתחתית.
4
משוט את גלידת הגבינה בקערת סיוע במטבח כדי לרכך אותה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים אותו לתוך שקית צנרת צינור סביב הבסיס של העוגה וכל הדרך עד הצדדים של הטבעת. רק כדי שצדי הטבעת יהיו מכוסים בגלידה. תן לו להירגע 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
משוט את גלידת הגזר באותה צורה, ומניחים אותה לתוך שקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
7
מקטרת שכבה של גלידה על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מניחים אותו לתוך המקפיא 10 דקות.
9
מניחים שכבה נוספת של עוגה, וחזור עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
10
מניחים אותו לתוך המקפיא במשך 10 דקות.
11
צינור שכבה דקה של רוטב אננס על הגלידה. אפשר להקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מקטרת שכבה של גלידת גבינה על הרוטב. להקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מניחים את העוגה האחרונה מעל, ומקטרת את גלידת הגבינה על גבי לסיים. עם מרית מתכת ארוכה מחוץ להגדיר, להחליק את החלק העליון. אפשר את העוגה להקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
14
לאחר קפוא, לשלוף את העוגה, להסיר את הטבעת ואת אצטט. להחליק את הצדדים.
15
היכונו לרסס את העוגה עם תרסיס שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
16
לאחר ריסוס העוגה, מניחים אותה לתוך המקפיא תוך הרפיית שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
17
מזג שוקולד ולהפיץ על גיליון העברה, לחתוך לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
18
מניחים את השוקולד המזג בצד החיצוני של העוגה, דבק בו באמצעות דבש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
19
מקשטים את החלק העליון עם רוטב אננס וחניתות אגוז היקורי.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20
מגישים עם רוטב אננס.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים482אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על הפחתת גזר (צריך 30 גזר גדול)על הפחתת גזר (צריך 30 גזר גדול)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר אורגני (כ -3 גדול)גזר אורגני (כ -3 גדול)482אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על שוקולד חם מזגעל שוקולד חם מזג482אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אודות חמאת קקאואודות חמאת קקאו482אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אודות קרםאודות קרם8ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת שמנת או (מומלץ: גבינת סברין מבריקה)גבינת שמנת או (מומלץ: גבינת סברין מבריקה)99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אודות חלב יבשאודות חלב יבש30חלמוניםחלמונים4ביציםביצים283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על קמח לכל מטרהעל קמח לכל מטרה99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על גלוקוזעל גלוקוז128אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על גלוקוז יבשעל גלוקוז יבש142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על גלוקוזעל גלוקוז2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על מייצב גלידהעל מייצב גלידה198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על זיגוג פונדנטעל זיגוג פונדנט1ליטר2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו482אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על חלבעל חלב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהאגוזים היקוריהאגוזים היקורי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזים שלמים, קלוייםאגוזים שלמים, קלויים283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אודות שמןאודות שמן7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אודות פקטין NH (נמצא בחנויות מיוחדות)אודות פקטין NH (נמצא בחנויות מיוחדות)998אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על פירה אננס טרי (2 אננס זהב גדול)על פירה אננס טרי (2 אננס זהב גדול)99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על הפחתת אננס (צריך 1 אננס גדול)על הפחתת אננס (צריך 1 אננס גדול)241אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אננס (1 אננס זהב גדול)אננס (1 אננס זהב גדול)1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים241אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אודות סוכראודות סוכר397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על סוכר, מחולקעל סוכר, מחולק425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אודות סוכראודות סוכר11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס624אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)על שוקולד לבן (מומלץ: Valhrona)על שוקולד לבן (מומלץ: Valhrona)8ריבס, קצוץ טרי או קפואסרט מיסוךסרט מיסוך8ריבס, קצוץ טרי או קפואקיסמיםקיסמים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.