איטלקי נקניק עמוק צלחת פיצן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם גבינת מוצרלה, בצק לחם כפרי, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר קטוגני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פיצה בצלחת עמוקה עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה, פיצה נקניקייה בצלחת עמוקה, ו פיצה נקניקייה בצלחת עמוקה.
הוראות
1
מבשלים קישורי נקניק לפי הוראות החבילה; מסננים, חותכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיות
2
במחבת הקפיצו פרוסות פלפל ירוק מזוהות בכף 1 שמן זית על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים פלפלים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
באותה מחבת מוסיפים שמן זית שנותר; הקפיצו פטריות מזוהות על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מקם את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור וחמם מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חמאה את התחתית והדפנות של שתי תבניות אפייה עגולות בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
7
מפזרים 2 כפיות קמח תירס בחלק הפנימי של כל תבנית.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים בצק לחם מהצינורות, מגלגלים ולוחצים שפופרת בצק אחת כלפי מעלה ומעל תחתית כל תבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסדרים 3 פרוסות פרובולון על הבצק, ואחריהם 1 1/2 כוסות מוצרלה ו 1/4 כוס פרמזן לכל תבנית.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מורחים 3/4 כוס רוטב פיצה על שכבת גבינה. מעל כל פיצה מחצית מהפלפלים הירוקים, הפטריות, הזיתים ופרוסות הנקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
רוטב פיצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 30-35 דקות או עד שהקרום מזהיב.
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה עמוקה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. האילומינטי זאנה מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו קולין טרמאן ריסרבה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מיוצר רק בבצירים הטובים ביותר, זאנה מיוצר עם מבחר ענבים מגפנים ישנות (בן 45 בממוצע) מכרם יחיד, פרגולה-מאומן עם ייצור נמוך בפיקוח באמצעות קציר ירוק. זאנה היא אדומה אדומה בצבע אדום, מסתובבתנופך עם הזמן. יש רמזים של אוכמניות, פירות יער ופרחים יבשים על האף. בחיך היין בעל מרקם נהדר וטאנינים רכים, בגימור אלגנטי וארוך. הוא ישתלב בצורה מושלמת עם בשר אדום, ציד, כמהין וגבינות מיושנות, במיוחד גורגונזולה.