איטלקי נקניק עמוק צלחת פיצה
איטלקי נקניק עמוק צלחת פיצן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם גבינת מוצרלה, בצק לחם כפרי, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר קטוגני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פיצה בצלחת עמוקה עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה, פיצה נקניקייה בצלחת עמוקה, ו פיצה נקניקייה בצלחת עמוקה.
הוראות
מבשלים קישורי נקניק לפי הוראות החבילה; מסננים, חותכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ ' ומניחים בצד.
במחבת הקפיצו פרוסות פלפל ירוק מזוהות בכף 1 שמן זית על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה קלה.
מוציאים פלפלים ומניחים בצד.
באותה מחבת מוסיפים שמן זית שנותר; הקפיצו פטריות מזוהות על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה קלה.
מקם את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור וחמם מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
חמאה את התחתית והדפנות של שתי תבניות אפייה עגולות בגודל 9 אינץ'.
מפזרים 2 כפיות קמח תירס בחלק הפנימי של כל תבנית.
מוציאים בצק לחם מהצינורות, מגלגלים ולוחצים שפופרת בצק אחת כלפי מעלה ומעל תחתית כל תבנית מוכנה.
מסדרים 3 פרוסות פרובולון על הבצק, ואחריהם 1 1/2 כוסות מוצרלה ו 1/4 כוס פרמזן לכל תבנית.
מורחים 3/4 כוס רוטב פיצה על שכבת גבינה. מעל כל פיצה מחצית מהפלפלים הירוקים, הפטריות, הזיתים ופרוסות הנקניקיות.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 30-35 דקות או עד שהקרום מזהיב.
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 5 דקות.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה עמוקה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. האילומינטי זאנה מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו קולין טרמאן ריסרבה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![אילומינטי זאנה מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו קולין טרמנה ריסרבה]()
אילומינטי זאנה מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו קולין טרמנה ריסרבה
מיוצר רק בבצירים הטובים ביותר, זאנה מיוצר עם מבחר ענבים מגפנים ישנות (בן 45 בממוצע) מכרם יחיד, פרגולה-מאומן עם ייצור נמוך בפיקוח באמצעות קציר ירוק. זאנה היא אדומה אדומה בצבע אדום, מסתובבתנופך עם הזמן. יש רמזים של אוכמניות, פירות יער ופרחים יבשים על האף. בחיך היין בעל מרקם נהדר וטאנינים רכים, בגימור אלגנטי וארוך. הוא ישתלב בצורה מושלמת עם בשר אדום, ציד, כמהין וגבינות מיושנות, במיוחד גורגונזולה.