איטלקי צוללות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תת איטלקי. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1409 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 101 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו לחם, מעדנייה - מורטדלה, פפרונצ'יני כבוש, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. נסו איטלקי צוללות, חם איטלקי חזיר צוללות, ו איטלקי צוללות (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את פרוסות הבצל בקערה גדולה של מים קרים, 15 דקות.
בינתיים, חלקו את הלחם לאורכו, ואז שלפו חלק מהלחם מבפנים.
מטפטפים 2 כפות כל חומץ ושמן זית על החצי התחתון. מתבלים במלח ופלפל.
שכבו את הגבינה והבשר על המחצית התחתונה של הלחם.
מסננים את הבצל ומייבשים. מעל את הבשר עם הבצל, החסה, הפלפלונצ ' יני (אם משתמשים) והעגבניות.
מזלפים 2 כפות כל חומץ ושמן זית ומפזרים את האורגנו. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מזלפים את הצד החתוך של החלק העליון של הלחם עם כף 1 הנותרת כל חומץ ושמן זית, ואז מניחים על גבי הכריך.