קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות44
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

איימי פו מן שעועית ירוקה וצלחת נקניק

איימי פו מן שעועית ירוקה וצלחת נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, כל כך לתת לי Po' Man של איימי שעועית ירוקה וצלחת נקניק לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שעועית, תפוחי אדמה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 211 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו נקניק איטלקי ושעועית ירוקה, הדפס: מחבת בטטה אחת, נקניק עוף ושעועית ירוקה-מטבח דק, ו שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית הירוקה בסיר גדול עם מכסה או סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים מים על השעועית כדי לכסות; מערבבים במלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד השעועית הם מאוד רך, 3 עד 4 שעות; להוסיף מים לאורך זמן הבישול לפי הצורך כדי לשמור על לחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את נקניק מעושן ותפוחי אדמה; לכסות ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מאוד רך ואת השעועית ותפוחי האדמה ספגו את הטעם המעושן של הנקניק, על 2 יותר שעות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושןנקניק מעושן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל