אייס דלעת עוגיות שוקולד צ'אנק
אם יש לך אבקת אפייה, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד דלעת, דלעת-עוגיות שוקולד צ'אנק, ו עוגיות פצפוצי שוקולד דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או סילפט.
מערבבים יחד את שבעת המרכיבים הראשונים ומערבבים עד לקבלת חלקה. עשיתי את זה עם spoon.In קערה נפרדת משלבת מרכיבים שנותרו, למעט גושים; ולאחר מכן לשלב עם תערובת דלעת.
הוסף שוקולד צ ' יפס או נתחים.ירידה על גיליונות בטיפות בגודל כף.
אופים במשך 8-10 דקות (שלי לקח 10).
בואו להתקרר לחלוטין על מדף, ולאחר מכן להפוך את glaze.In קערת ערבוב או מיקרוגל גדול-כוס מדידה נוזלית בטוחה, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד התערובת היא כמו עפר עבה, ולאחר מכן להוסיף קרם 1 כף בכל פעם עד התערובת היא על עקביות של דבק אלמר. כפית אותו על העוגיות. אתה יכול לתת את הציפוי להגדיר בטמפרטורת החדר או לזרז את הדברים קצת ולזרוק אותו במקרר.