אייס לימון ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ברים לימון קר. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו אייס לימון פופיסיד חטיפי חמאה, עוגיית לימון קר חטיפי גרנולה (לא לאפות!), ו עוגות תה קר טבעוניות עם ציפוי לימון-אייס תה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת 13×9 אינץ ' עם רדיד שאינו מקל או נייר קלף.
מערבבים את הקמח, אבקת סוכר ומלח במעבד מזון ודופק לערבב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת תהיה גסה ומתפוררת. למדוד 1 כוס פירורים ולהניח בצד.
יוצקים פירורים שנותרו למחבת מוכנה ולחץ אותם מעט (הם יהיו יבשים מאוד).
אופים במשך 18 עד 20 דקות.בינתיים, לערבב את המילוי.
לטאטא את הביצים בקערת ערבוב.
לטאטא בסוכר, מיץ לימון, 4 כפות קמח ואבקת אפייה.
מפזרים כוס שמורה של פירורים מעל.
אופים על המדף המרכזי במשך 20 עד 25 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין. הרם ממחבת ולהגדיר על קרש חיתוך.
רסס מקורר ברים עם מזוגג (להלן).
בואו להגדיר זיגוג ואז לחתוך לתוך 36 ברים(או כמה שאתה רוצה). כדי להפוך את הזיגוג, להמיס את החמאה בקערה בטוחה במיקרוגל.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד עבה ודביק.
מוסיפים את מיץ לימון 1 כפית בכל פעם ומערבבים עד חלקה ועקביות טפטוף. אתה יכול לטפטף אותו על הריבועים או לשים אותו בשקית, לגזור את הפינה צינור זה על.