אייריש קרים בראוניז
בראוניז אייריש קרים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 195 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם בהישג יד סוכר, חמאה, קפה ועוד כמה מרכיבים של קונדיטורים, תוכלו להכין אותו. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל האמריקאי. זה מושלם עבור st. יום פטריק . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. קרפים אייריש קרים של ביילי עם קרם , Xocai אייריש קרים עם נאגטס שוקולד מריר בריא של Xocai ופשטידות בקר עם קרום צ'דר אירי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9X13 אינץ'.
מערבבים את תערובת הבראוניז, 1/2 כוס ליקר אייריש קרים, שמן צמחי וביצים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון יבש והשוליים החלו להתרחק מדפנות התבנית, כ-30 דקות.
מוציאים מהתנור לצינון מלא על רשת.
מניחים את החלב, 2 כפות ליקר אייריש קרים והקפה בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל. מחממים במיקרוגל על גבוה עד שהתערובת רותחת. מניחים בצד לצינון מלא.
מקציפים בקערה את החמאה וסוכר הקונדיטורים במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את תמצית הווניל ואת תערובת האייריש קרים המקוררת, ומקציפים היטב.
מורחים באופן שווה על הבראוניז שהתקררו.
מפזרים בצורה אחידה את פיסות הטופי.