אייריש קרים-בתי קפה
ברים אירי קרם קפה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 25 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 149 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, קצפת, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קפה שמנת אירי, קרוק-קפה אירי קרם, ו עוגות שמנת איריות עם ציפוי קפה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תרסיס התחתון הצדדים של מחבת מרובע 8 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לשים תערובת עוגיות פקאן.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. עם מזלג, מערבבים בביצה. לחצי על תערובת העוגיות בתחתית המחבת.
אופים 15 עד 18 דקות או עד חום זהוב. שמור נשאר תערובת עוגיות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים חלב, 2 כפות ליקר וגרגרי הקפה עד מעורבב היטב.
יוצקים באופן שווה על קרום חם.
מפזרים תערובת עוגיות שמורות מעל.
אופים 25 עד 30 דקות יותר או עד חום זהוב. מגניב 30 דקות בטמפרטורת החדר. מקררים 1 שעה כדי להתקרר לחלוטין.
תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך לתוך ברים (5 שורות על ידי 5 שורות). הסורגים מכוסים בטמפרטורת החדר.
ממש לפני ההגשה, בקערה קטנה, לנצח קצפת, סוכר חום, ליקר 1 כף ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. למעלה כל בר עם מנה של קצפת; מפזרים קינמון טחון. הכנס מקל קינמון לתוך כל מנה של קצפת.