איך להכין גרנולה תוצרת בית
איך להכין גרנולה תוצרת בית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 327 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. נסו איך להכין גרנולה תוצרת בית, איך להכין גרנולה תוצרת בית, ו איך להכין גרנולה משלך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). קו גיליון אפייה עם אניה סיליקון.
מערבבים סוכר חום, סירופ מייפל, שמן ומלח בקערה.
מוסיפים שיבולת שועל, שקדים, זרעי דלעת וקוקוס.
מערבבים היטב, לוודא שכל החומרים מצופים באופן שווה.
יוצקים על תבנית אפייה מוכנה ולהפיץ בשכבה אפילו.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, ערבוב כל 10 עד 15 דקות קלות עם הקוצים של מזלג כך תערובת טוסטים באופן שווה גרנולה הוא חום זהוב.
יוצקים לתוך קערה, בעוד תערובת עדיין חם, לערבב דומדמניות. מגניב. לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.