קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

איך להכין גרנולה תוצרת בית

איך להכין גרנולה תוצרת בית
איך להכין גרנולה תוצרת בית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 327 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. נסו איך להכין גרנולה תוצרת בית, איך להכין גרנולה תוצרת בית, ו איך להכין גרנולה משלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). קו גיליון אפייה עם אניה סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים סוכר חום, סירופ מייפל, שמן ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ מייפלסירופ מייפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים שיבולת שועל, שקדים, זרעי דלעת וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
שקדיםשקדים
קוקוסקוקוס
שיבולת שועלשיבולת שועל
4
מערבבים היטב, לוודא שכל החומרים מצופים באופן שווה.
5
יוצקים על תבנית אפייה מוכנה ולהפיץ בשכבה אפילו.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, ערבוב כל 10 עד 15 דקות קלות עם הקוצים של מזלג כך תערובת טוסטים באופן שווה גרנולה הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גרנולהגרנולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
יוצקים לתוך קערה, בעוד תערובת עדיין חם, לערבב דומדמניות. מגניב. לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה