איך להכין עוגיות בסגנון תיבת תוצרת בית
אם יש לכם כל מטרה מדליית זהב קמח, שמן צמחי, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תערובת תבלינים תוצרת בית, תערובת עוגה לבנה תוצרת בית, ו תערובת רוטב ראנץ תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. ומקווים צלחת אפייה 8×11 אינץ ' עם נייר קלף מרוסס עם ספריי בישול.
מניחים חמאה לתוך קערה גדולה ערבוב ומיקרוגל עד נמס חלקית.
מוסיפים סוכר ושמן, מערבבים עד משולב היטב. מערבבים ביצים ומערבבים וניל עד אז מוסיפים קמח, אבקת קקאו, מלח, אבקת אפייה וצ ' יפס שוקולד. מערבבים עד בשילוב ועבה.
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה, מתפשטת באופן שווה.
אופים במשך 35-40 דקות, עד אפוי דרך.
הסר ולתת מגניב לחלוטין, כשעה. הרם קלף וחומיות מהמחבת וחתוך לריבועים כדי לשרת.